lunes, 23 de mayo de 2011

Català


7è concurs de videoclips
3r concurs de documentals musicals
2a edició Cançó busca videoclip
CL’Hip 48 H
Presentació del 7è.Festival CL'HIPS de L'Hospitalet.
divendres, 8 de juliol de 2011, a les 22.00 h
Sala Salamandra 2
Av. del Carrilet, 301
L'Hospitalet
L'ENTRADA ÉS LLIURE

Comptarem amb l'actuació de "Le Petit Ramon, Experimenta 3", grup intèrpret del videoclip guanyador de la passada edició.

També s'iniciarà el concurs CL'HIPS 48 H , que s'organitza conjuntament amb el FESTIVAL METROPOL'HIS: Qui participi a la categoria “CL’Hips en 48 hores” podrà enregistrar imatges del concert.
-9 i 10 de juliol: Rodatge dels curtmetratges i videoclips.
-14 de juliol – 20.30h: Projecció a Filmax Gran Via 2 amb crispetes gratuïtes per a qui assisteixi* on projectarem part de les obres participants i es farà el lliurament de premis.

El festival CL’HIPS arriba a la 7a edició. Un cop consolidat el concurs de videoclips, es planteja mantenir el concurs de documentals i s’amplia el treball amb centres de formació i agents culturals locals. potenciant els joves creadors i els nous formats, així com la utilització de plataformes digitals.

En la situació actual el principal repte és mantenir viu el festival, malgrat això ens plantegem alguns objectius concrets:

Ampliar la participació internacional amb la col·laboració de la plataforma Dailymotion.

Consolidar la vinculació de diferents agents culturals de la ciutat i l’àrea metropolitana, a les propostes del festival, així com la presència a la ciutat a través d’esdeveniments ja existents:

ELS CONCURSOS

7è Concurs de Videoclips.
Es manté en línies generals com en les edicions anteriors, amb la incorporació de la plataforma Dailymotion com a canal principal de presentació, visualització i amb un premi del públic on line.
INFORMACIÓ BASES:

L’Hospitalet fa videoclips.
Per donar un tractament específic als i les creadors i creadores de la ciutat, es crea un esdeveniment específic.Amb la complicitat de diversos bars musicals de la ciutat, es projectaran tots els videoclips que es presentin fets per realitzadors locals durant una setmana abans del festival.El premi serà per votació popular a través de Dailymotion.
http://www.dailymotion.com/contest/festival_clhips_2011
INFORMACIÓ BASES:

3r Concurs de documentals musicals.
És una convocatòria per a documentals de temàtica musical i de petit format (màxim 15 minuts).El concurs és de temàtica lliure, però es concedirà un premi especial als treballs que tractin sobre l’Escola de Música Centre de les Arts d’Hospitalet.
INFORMACIÓ BASES:

2a Cançò Busca Videoclip.
Amb l’objectiu de fomentar la participació de joves creadors, i donar suport a les bandes que comencen, el festival s’alia amb La Casa de la Música i la seva proposta de beques de producció de maquetes.

Els participants poden triar entre les bandes que han estat escollides per editar la seva maqueta durant el 2010, que son:

DEFELPA:
http://www.myspace.com/defelpabcn

HABANA CON COLA:
http://www.myspace.com/habanaconkola

JOHN HAT & THE TERMITERS:
http://www.myspace.com/skawestern

A CONTRA BLUES:
http://acontrablues.com/
http://www.myspace.com/acontrablues

LOS BARRANKILLOS:
http://www.losbarrankillos.com/
http://www.myspace.com/losbarrankillos

Els temes seleccionats es poden escoltar a:
http://soundcloud.com/clhips-2011


FUNCIONAMENT:

Un cop escollit un tema, cal fer una preinscripció a l'adreça
clhips@gmail.com
Indicant-nos el nom del/s participant/s i el tema o temes triats.
La comissió organitzadora us farà arribar el tema en format mp3.
La inscripció es formalitza des del moment de la recepció dels treballs per la comissió organitzadora.Els videoclips s’han d’enviar en un sobre tancat, amb el títol clarament visible.
Els treballs s’han de presentar en format DVD (PAL 720 x 576).
La presentació del videoclip ha d’incloure, com a mínim:
- El títol del tema i el nom del grup.
- El nom de l’autor/s o autora/es del videoclip.
- Una adreça, adreça electrònica i el telèfon de contacte.

La data de presentació de les obres s’inicia el 4 de juny de 2011 i finalitzarà el 16 de setembre de 2011.Les obres es podran presentar al :Centre Cultural Sant Josep - Av. Isabel la Catòlica, 32
- 08901, L’Hospitalet de Llobregat , fins al divendres 15 de juliol.

També es podran lliurar a qualsevol dels registres generals de l’Ajuntament fins al 16 de setembre i al registre central (carrer de Josep Prats, 2) durant el mes d’agost.
Els videoclips finalistes es presenten en una sessió pública. En aquesta sessió l’autor/a tenen l’oportunitat de defensar la seva obra (perquè i com s’ha fet) i el grup de música que ha deixat la cançó els avalua.El guanyador passarà a ser videoclip “oficial” de la cançó del grup.
Aquests videoclips també podran ser inscrits per participar en el 7è concurs de videoclips independents inscrivint a Dailymotion:
http://www.dailymotion.com/contest/festival_clhips_2011


CL’HIP 48 H
8, 9 i 10 de juliol

Cl’hip 48 H és una activitat del festival CL’HIPS 2011 organitzada conjuntament amb el festival Metropl’his. L’objectiu és realitzar un videclip en 48 hores, sobre un grup en concret i amb unes indicacions d’obligat compliment.

FUNCIONAMENT:
El divendres 8 a les 22.00h, s’organitza un concert a la sala 2 de Salamandra (Av. Carrilet, 301 de L'Hospitalet), amb el grup: “Le Petit Ramon Experimenta 3”.

Les persones participants tindran l’ocasió d’enregistrar imatges del grup durant les proves de so i el concert de “Le Petit Ramon Experimenta 3”. No es podran incloure altres imatges del grup.


La resta del videoclip s’haurà de crear amb imatges pròpies enregistrades en el termini que va des de les 22h del divendres 8 de juliol de 2011, fins les 14h del dilluns 11 de juliol de 2011.
El videoclip s’haurà de fer d’un dels temes interpretats al concert.
El contingut del videoclip haurà de mantenir certa relació amb la lletra de la cançó.
La cançó triada es donarà en un cd a tots els participants inscrits, a l’inici del concert.
El grup serà l’encarregat d’escollir el videoclip guanyador, que es convertirà en el videoclip oficial del tema.

MÉS INFORMACIÓ:
http://www.metropolhis.cat/metropolhis.htmlCentre Cultural Sant Josep
Avda. Isabel la Catòlica, 32
08901 L’Hospitalet
Tel. 93 337 06 12
clhips@gmail.com

Horari : de dilluns a divendres de 16.00 a 22.00 h.

+ INFO:
http://clhips2011.blogspot.com/
http://www.ccsantjosep.cat/
http://www.facebook.com/clhips
http://www.facebook.com/pages/Festival-Clhips-2011-cat/194304767282164?sk=wall

No hay comentarios:

Publicar un comentario